Shiatsu Ontspanningsmassage


Shiatsu-massage is een vorm van massage door de kleding heen. Je ligt op een een zachte ondergrond op de grond of je ligt op de massagebank. Door middel van drukpunten (tsubo's) op het lichaam aandacht te geven en meridianen langs te gaan met de duimen of de hele hand wordt je hele lichaam (en je energie systeem) gemasseerd. Ook worden er door de masseur strekkingen uitgevoerd van verschillende lichaamsdelen, waardoor de meridianen worden verlengd, wat de energiestroom stimuleert en bevordert. Doordat het energiesysteem op deze manier wordt gestimuleerd, komt de energie in beweging en dat geeft je weer een opgeladen en tegelijkertijd een ontspannen gevoel. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt weer geactiveerd. Je lichaam komt weer meer in balans......rust en activiteit vullen elkaar aan, je immuunsysteem kan door de ontspanning weer beter werken.

 De massage eindigt altijd met een eindontspanning van ongeveer 5 minuten, met of zonder muziek, waarbij je de ontspanning volledig kan ervaren en het na-effect van de massage aandacht kan krijgen. Deze bewuste afsluiting van de massage is een belangrijk onderdeel omdat je in deze tijd je lichaam duidelijk als ontspannen en stromend ervaart en deze herinnering wordt dan ook opgeslagen in je lichaam.

De massage is echt een kadootje voor jezelf, tijd voor jezelf, aandacht voor het lichaam met ontspanning en  meer vitaliteit als gevolg. Via info@yogamore.nl kan je de massage boeken, of in de les bij Christy. 

De kosten bedragen 55 euro voor 60 minuten.

Touch for Health Balanceersessie


Touch for Health is een vorm van, het in balans brengen van de energiestroom in het lichaam, die vanuit de Kinesiologie komt. Via spiertesten kan je erachter komen waar de energie in je lichaam niet goed stroomt. Dit kan vervolgens via allerlei methodes weer in beweging worden gebracht waardoor je het zelfgenezende vermogen van het lichaam weer aan het werk zet. De kracht en wil  van het lichaam om te genezen is heel groot, dat is wat je lichaam ook de hele dag doet. Soms wordt dit geblokkeerd door een blessure, een val, stress, zorgen of andere dingen die je tegen komt in je leven. Dit soort dingen kunnen ervoor zorgen dat energie in je lichaam niet stroomt zoals zou kunnen en je je dus ook niet optimaal fit voelt of zelfs ziek wordt. Een langdurige blessure die maar niet overgaat, of langdurige stress in je leven verstoren het energie systeem. Touch for Health Kinesiologie kan dus net het begin maken om weer een verandering te brengen in je leven. Het kan je helpen het lichaam en de energiestroom dat steuntje te geven en/of die ruimte in je levensinstelling te maken om weer zelf te genezen en de balans te vinden!!

Het geeft je soms ook de inzichten hoe iets aan te pakken of juist op te pakken. Via tools uit de yoga, meditatie, do-in, zelfmassage, mantra's kan je ook thuis ondersteund verder gaan in jouw proces.

Touch for Health  kan je ondergaan en doen bij bijvoorbeeld een pijnklacht, je moe voelen, een burnout, een blessure of gewoon even om op te laden en te ontspannen. Een sessie van een uur kost 55 euro, anderhalf uur 75 euro en een sessie van twee uur, met bijvoorbeeld als extraatje een aansluitend deel shiatsumassage is 95 euro. Een eerste sessie komt het beste tot zijn recht als het anderhalf uur duurt ivm de intake. Via info@yogamore.nl kan je een afspraak maken met Christy.