Shiatsu Ontspanningsmassage


Shiatsu-massage is een vorm van massage door de kleding heen. Je ligt op een een zachte ondergrond op de grond of je ligt op de massagebank. Door middel van drukpunten (tsubo's) op het lichaam aandacht te geven en meridianen langs te gaan met de duimen of de hele hand wordt je hele lichaam (en je energie systeem) gemasseerd. Ook worden er door de masseur strekkingen uitgevoerd van verschillende lichaamsdelen, waardoor de meridianen worden verlengd, wat de energiestroom stimuleert en bevordert. Doordat het energiesysteem op deze manier wordt gestimuleerd, komt de energie in beweging en dat geeft je weer een opgeladen en tegelijkertijd een ontspannen gevoel. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt weer geactiveerd. Je lichaam komt weer meer in balans......rust en activiteit vullen elkaar aan, je immuunsysteem kan door de ontspanning weer beter werken.

 De massage eindigt altijd met een eindontspanning van ongeveer 5 minuten, met of zonder muziek, waarbij je de ontspanning volledig kan ervaren en het na-effect van de massage aandacht kan krijgen. Deze bewuste afsluiting van de massage is een belangrijk onderdeel omdat je in deze tijd je lichaam duidelijk als ontspannen en stromend ervaart en deze herinnering wordt dan ook opgeslagen in je lichaam.

De massage is echt een kadootje voor jezelf, tijd voor jezelf, aandacht voor het lichaam met ontspanning en  meer vitaliteit als gevolg. Via info@yogamore.nl kan je de massage boeken, of in de les bij Christy. 

De kosten bedragen 55 euro voor 60 minuten.

Privé Heal Life Meditatie Sessie

Wil je graag leren mediteren en de vruchten ervan plukken in je dagelijks leven. Dan is kan je bij mij terecht voor een privé les.

Ik leer je de basis van mediteren en via verschillende opties ontdek je welke meditatiestijl nu (op dit moment in je leven) goed bij je past.

Die meditaties ga je dan thuis oefenen en ervaren en uitbreiden.

Uiteindelijk ga je via deze korte of lange meditaties het steeds meer eigen maken en kom je het in je dagelijks leven steeds meer tegen op allerlei momenten.

Je merkt op dat je leven een meditatie in beweging kan worden.

Veel oefenen is  daarvoor belangrijk.

Zodat je lijf, je geest en je hart er steeds meer vertrouwd mee raken. Stilte kan dan een onderdeel van je leven worden.

En daar vind je de verandering.

Mediteren is life changing en LIFE HEALING

 

Kosten voor een privé les van een uur zijn 55 euro

Een les van 1,5 uur kost 75 euro