megan milota

Als Amerikaan die in verschillende steden in Europa heeft gewoond - London, Budapest, Brussel, Hamburg, Antwerpen en nu Zeist - zijn yoga en pilates altijd trouwe vrienden voor mij geweest. De asanas, pranayamas en pilates oefeningen waren overal een thuis voor mij, welke taal er ook gesproken werd tijdens de les. Ook nu probeer ik steeds een yogastudio te vinden wanneer ik op vakantie ben of op reis voor mijn werk (ik ben docent aan de Universiteit Utrecht).

 

Mijn liefde voor yoga begon vrij jong. Ik was zestien toen ik mijn eerste les volgde en heb intussen meer dan twintig jaar yoga ervaring. Ik ontdekte pilates tijdens mijn bachelor theateropleiding in de VS. Het sloot mooi aan bij de krachtoefeninen die ik in mijn klassieke en moderne balletlessen had geleerd. Ik heb cursussen in pilates en in de Feldenkrais methode gevolgd in Hongarije en de VS, en ik hoop in het najaar mijn Vinyasa Teacher Training (200 uur) af te ronden.

 

Ik geniet steeds van de wijsheid en schoonheid van de asanas, zowel thuis als in de les bij iemand anders. Bij iedere sessie op de mat ontdek ik iets nieuws over mijn lichaam. Ik voel me tegelijkertijd fysiek uitgedaagd en geestelijk verrijkt door de bewegingen die ik maak. Dit gevoel van innerlijke kracht, dankbaarheid en vreugde wil ik in mijn lessen graag doorgeven en delen.