alle yoga Stijlen
Wil je een proefles volgen?

Alle Yoga Stijlen bij yoga&more


Slow Chi Yoga

In deze les ligt de nadruk op het voelen en strekken van het lichaam én ontspanning. Dit is echt een les waarbij je tot rust komt en tegelijkertijd verbinding maakt met jezelf. De bewegingen zijn rustig, zacht, verlengend en openend.

Power Yoga

Dit is een actieve lesvorm waarbij je in een doorgaande stroom  asana's (houdingen) achter elkaar uitvoert. Bewegend vanuit een krachtig centrum (core). 

Pilates Yoga

In deze les wordt een deel pilates en een deel yoga gedaan. Het yogagedeelte kan varieren van poweryoga tot slow- of yinyoga. Het pilatesgedeelte bestaat uit spierversterkende oefeningen waarbij het hele lichaam aan bod komt.


Yin Yoga

 YinYoga is een hele mooie aanvulling op de YangYoga stijlen zoals Poweryoga. Waar de YangYoga stijlen dynamisch zijn en vooral werken op het versterken en verlengen van spieren, focust de YinYoga juist op het flexibel maken van diepere lagen, zoals het bindweefsel, de banden, de gewrichten en de pezen.

Sivananda Yoga

 Swami Sivanda was een yogameester die leefde in India in de vorige eeuw. Sivananda yoga eert de traditie waarin hij les gaf. Deze yogavorm leert je je lichaam aan te voelen ,goed te ademen, te ontspannen en positief te denken (meditatie). 

Pilates

In deze les wordt er o.a. hard gewerkt aan je spiercorset rondom je bekken. Dit zijn de buik-, bekkenbodem- en diepe rugspieren. Daarnaast komen ook de billen, de armen en de benen aan bod.


Hatha Yoga

info volgt

Slow Flow Yin Yoga

Een les waarin we beginnen met met een zachte, dynamische flow waarbij we bewegen op het ritme van de ademhaling. Het lichaam wordt opgewarmd en versterkt. Het tweede deel van de les bestaat uit meer verstilde, yin houdingen.

Aerial Yin Yoga

In deze les wordt net als bij de gewone yin yoga les langer in een houding gezeten of gelegen, met als doel diepere lagen in het lichaam de tijd te geven te ontspannen en te openen. Er kan zo meer ruimte in het lichaam komen doordat je er de tijd voor neemt. Het lichaam kan gaan loslaten wat het niet meer nodig heeft of waar spanning is verzameld.


Early Power Yoga

 De les start om 6.15 uur en is zonder muziek op de achtergrond in de stilte met jezelf. Een heerlijk begin van de dag. Echt even tijd voor jezelf terwijl het nog heel stil is in de wereld om je heen. 

Deze les start weer half april 2018

Pilates Yin Yoga

In deze les wordt een combinatie gemaakt van pilates en yinyoga. Het eerste deel van de les bestaat uit pilatesoefeningen om specifieke spieren te versterken. Zoals bijvoorbeeld de rug, de buik, de benen en de armen.

Het tweede deel bestaat uit yinyogahoudingen

Easy Power Yoga

Het is een yogastijl waarbij beweging en adem aan elkaar gekoppeld zijn. Door vrijwel alle bewegingen te verbinden met de in- of uitademing kan je in een flow komen. Het woord easy geeft in dit geval aan dat het minder zwaar is dan een gemiddelde poweryogales.


Power Yin Yoga

In deze les komen poweryoga en yinyoga aan bod. Yin en Yang samen in één les. Werken aan kracht, lengte, loslaten én verstilling. Werken met én aan de spieren en de diepere lagen zoals bindweefsel en ligamenten.

Early Weekend Yoga

Deze vroege les is een super goede start van je weekend. Het is een gemiddelde intensieve les. De basis is Easy Power Yoga en de docent zal er wat variaties op maken zodat het de ene keer iets intensiever is en een andere keer er misschien zelfs een yinyoga houding  tussen zit.

.

Slow Chi & Heal Life Meditation

Het eerste deel van de les heeft dezelfde basis als de Slow Chi Yoga en bestaat uit zachte verstillende oefeningen. Het tweede deel bestaat uit korte meditaties die samen een mooi geheel vormen en liefde en licht in jezelf laten stromenTiener Yoga

Een les voor tieners! (ongeveer van 11 tot 16 jaar) In deze les leer je verbinding te maken met jezelf en met je lichaam. Je leert herkennen wat je voelt, je leert de signalen van je lichaam herkennen en erop te reageren. 

Zwangerschaps Yoga

In deze lessen wordt er aandacht besteedt aan de adem als voorbereiding op de bevalling. Zachte yogabewegingen zijn een onderdeel van de les. 

Door aandacht te besteden aan hoe je je voelt in de zwangerschap en hoe je er invloed op hebt ontwikkel je steeds meer vertrouwen in jezelf

Kinder Yoga

Het is een les waarin het kind "yoga" ontdekt op een speelse manier. En zo zichzelf leert ontdekken op fysiek gebied, maar ook met betrekking tot de adem, zelfvertrouwen, moed, durf, samenwerken enz. 


Heal Life Meditation

Deze les is bedoeld om met jezelf in verbinding te komen en innerlijke vrede in jezelf te creeeren door licht, liefde en genezing de ruimte te geven in jezelf. Verschillende manieren van mediteren en thema's van meditatie vullen de les.

.