team


Christy Niemeijer

Christy heeft Yoga&More in 2011 opgericht en is de eigenaar van deze mooie yogastudio. Christy geeft diverse lessen.

Lees meer...

 


Esther de Groot

 

 Het voelt bijna alsof yoga mij, precies op het juiste moment in mijn leven, heeft gevonden.

Lees meer...

 


Puck Schep

 

 Ik daag je uit soms wat dieper te gaan in een stretcht, of juist alle gedachten te laten varen bij de eindontspanning. Yoga is comfortabel en uitdagend tegelijk

 Lees meer...


Helene Bruins

 Thuiskomen bij jezelf. Vanuit die plek kan je de mooiste en meest authentieke versie van jezelf zijn. En daar help ik je graag bij.

 

Lees meer...


Lotte van Graas

Op weg om de beste versie van mijzelf te worden wil ik met mijn passie voor mensen en yoga along the way anderen inspireren om aan eenzelfde reis te beginnen. 

Lees meer...


Sophie Brons

meer info volgt


Leonie Janna

meer info volgt...


Linda Hartenberg

Linda geeft sinds 2012 les. Ze is rustig en geeft warme lessen. Daarnaast ook voor massages te boeken. En leuke familie yoga activiteiten.

Lees meer...

 


Lisa Knibbeler

In mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!

Lees meer...


Floor Holterman

Floor is ook als leerling bij ons begonnen. Toen haar yogaopleiding klaar was is ze gestart met lesgeven bij Yoga & More

Lees meer...


Rosemary Slagmolen

Ik vind het fijn om iets wat heel dicht bij me staat over te brengen. Met mijn lessen hoop ik mensen blij en bewust te maken van zichzelf en daarmee ook met al het moois om hen heen.

 

Lees meer...


Megan Milota

Ik geniet steeds van de wijsheid en schoonheid van de asanas, zowel thuis als in de les bij iemand anders. Bij iedere sessie op de mat ontdek ik iets nieuws over mijn lichaam. 

Lees meer...


Marrit Bangma

 Yoga is voor mij een manier om uit het hoofd en in het lichaam te komen en contact te maken met de diepere lagen van mijn zijn.

Lees meer...


Arshenie Nasibdar

meer info volgt.....