team


Christy Niemeijer

Christy heeft Yoga&More in 2011 opgericht. Christy geeft diverse lessen.

Lees meer...

 


Frank Niemeijer

Frank is sinds 2015 mede-eigenaar van Yoga & More.

Mede door Frank zijn enthousiasme en drive is de studio zo prachtig uitgegroeid en hebben we zulke prachtige locaties.

Lees meer...


Annabel Laura

 Het leven is een groot avontuur!

Waar je ook naartoe gaat, je neemt jezelf altijd mee. Hoe blijf je in balans als er vanalles om je heen gebeurt?

 

Lees meer...


Esther de Groot

 

 Het voelt bijna alsof yoga mij, precies op het juiste moment in mijn leven, heeft gevonden.

Lees meer...

 


Puck Schep

 

 Ik daag je uit soms wat dieper te gaan in een stretcht, of juist alle gedachten te laten varen bij de eindontspanning. Yoga is comfortabel en uitdagend tegelijk

 Lees meer...


Lisa Lotte van Graas

Op weg om de beste versie van mijzelf te worden wil ik met mijn passie voor mensen en yoga along the way anderen inspireren om aan eenzelfde reis te beginnen. 

Lees meer...


Christien Stegeman

Terug in Nederland probeer ik in mijn yogalessen dit evenwicht over te brengen binnen een veilige omgeving, vaak gecombineerd met muziek, voor meer ruimte in hoofd en lichaam en daarmee ook in je leven. 

Lees meer..


Linda Hartenberg

Linda geeft sinds 2012 les. Ze is rustig en geeft warme lessen. Daarnaast ook voor massages te boeken. En leuke familie yoga activiteiten.

Lees meer...

 


Lisa Knibbeler

In mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!

Lees meer...


Floor Holterman

Floor is ook als leerling bij ons begonnen. Toen haar yogaopleiding klaar was is ze gestart met lesgeven bij Yoga & More

Lees meer...


Rosemary Slagmolen

Ik vind het fijn om iets wat heel dicht bij me staat over te brengen. Met mijn lessen hoop ik mensen blij en bewust te maken van zichzelf en daarmee ook met al het moois om hen heen.

 

Lees meer...


Lisa Vermeulen

In 2015 heb ik de hathayoga docenten opleiding gedaan bij Yogapoint en in 2016 ben ik naar India geweest om daar een klassieke Hatha Yoga Teacher Training te volgen

 

 

Lees meer...


Megan Milota

Ik geniet steeds van de wijsheid en schoonheid van de asanas, zowel thuis als in de les bij iemand anders. Bij iedere sessie op de mat ontdek ik iets nieuws over mijn lichaam. 

Lees meer...


Sophie Brons

info volgt..


Marlous de Jong

 

Vaste Invaldocent

Ik zorg tijdens mijn lessen voor persoonlijke aandacht en sfeer. Ik combineer het lesgeven met mindfulness, de 5 elementen en meridianen vanuit de Chinese geneeskunde en de anatomie van alle diverse lichamen. 

Lees meer..