teamChristy Niemeijer

Christy heeft Yoga&More in 2011 opgericht. Christy geeft diverse lessen.

Lees meer...

 


Lisa Lotte van Graas

Op weg om de beste versie van mijzelf te worden wil ik met mijn passie voor mensen en yoga along the way anderen inspireren om aan eenzelfde reis te beginnen. Een sterk lichaam en een gedisciplineerde geest maken een krachtige persoonlijkheid. Yoga helpt mij om positief en met een grote glimlach in het leven te staan.

Lees meer


Frank Niemeijer

Na jaren als Commercieel Directeur van  de biologische organisatie Odin-Estafette gewerkt te hebben ben ik in 2014 met pijn in het hart gestopt ivm familie omstandigheden. Sindsdien runnen we (Christy en Ik) met de hulp van de rest van het team de studio. Ik verzorg eigenlijk alles behalve de Yoga. Oa. administratie, boekhouding, website, schoonmaak enz.

Linda Hartenberg

Linda geeft sinds 2012 les. Ze is rustig en geeft warme lessen. Daarnaast ook voor massages te boeken. En leuke familie yoga activiteiten.

Lees meer...

 


Lisa Knibbeler

In mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam, het daadwerkelijk voelen hoe een yogahouding ‘past’ in je lijf en jouw reactie daarop, zijn dingen die kunnen zorgen voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is er geen goed of fout, het is jouw ervaring. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!  Lees meer...


Marloes Faddegon

Kennis overbrengen en een sportieve leefstijl vormen de rode draad in mijn leven. In de yogales nodig ik je uit op zoek te gaan naar de ontspanning in de inspanning. Om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd je grenzen te respecteren.

Lees meer...


Annemarie van Schaik

info volgt