team


Christy Niemeijer

Christy heeft Yoga&More in 2011 opgericht. Christy geeft diverse lessen.

Lees meer...

 


Frank Niemeijer

Frank is sinds 2015 mede-eigenaar van Yoga & More.

Mede door Frank zijn enthousiasme en drive is de studio zo prachtig uitgegroeid en hebben we zulke prachtige locaties.

Lees meer...


Caro Jansen

Caro: "Daarnaast staat verbinding als yogadocente ook voor de connectie tussen mij en mijn studenten; When one teaches, two learn."

Caro is sinds januari 2018 werkzaam bij Yoga & More

Lees meer...


Denise de With

Ik zie yoga als een cadeautje voor jezelf, en dat gun ik iedereen. Mijn levensspreuk is dan ook "Sharing the love of yoga" Ik ben dankbaar dat ik de liefde voor yoga met jou mag delen.

Lees meer...


Esther de Groot

 

 Het voelt bijna alsof yoga mij, precies op het juiste moment in mijn leven, heeft gevonden.

Lees meer...

 


Puck Schep

 

 Ik daag je uit soms wat dieper te gaan in een stretcht, of juist alle gedachten te laten varen bij de eindontspanning. Yoga is comfortabel en uitdagend tegelijk

 Lees meer...


Lisa Lotte van Graas

Op weg om de beste versie van mijzelf te worden wil ik met mijn passie voor mensen en yoga along the way anderen inspireren om aan eenzelfde reis te beginnen. 

Lees meer...


Linda Hartenberg

Linda geeft sinds 2012 les. Ze is rustig en geeft warme lessen. Daarnaast ook voor massages te boeken. En leuke familie yoga activiteiten.

Lees meer...

 


Lisa Knibbeler

In mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!

Lees meer...


Floor Holterman

Floor is ook als leerling bij ons begonnen. Toen haar yogaopleiding klaar was is ze gestart met lesgeven bij Yoga & More

Lees meer...


Rosemary Slagmolen

Ik vind het fijn om iets wat heel dicht bij me staat over te brengen. Met mijn lessen hoop ik mensen blij en bewust te maken van zichzelf en daarmee ook met al het moois om hen heen.

 

Lees meer...


Lisa Vermeulen

In 2015 heb ik de hathayoga docenten opleiding gedaan bij Yogapoint en in 2016 ben ik naar India geweest om daar een klassieke Hatha Yoga Teacher Training te volgen

 

 

Lees meer...


Marlous de Jong

 

Ik zorg tijdens mijn lessen voor persoonlijke aandacht en sfeer. Ik combineer het lesgeven met mindfulness, de 5 elementen en meridianen vanuit de Chinese geneeskunde en de anatomie van alle diverse lichamen. 

Lees meer..


Sophie Brons

info volgt..


Megan Milota

info volgt..