teamChristy Niemeijer

Christy heeft Yoga&More in 2011 opgericht. Christy geeft diverse lessen.

Lees meer...

 


Frank Niemeijer

Na jaren als Commercieel Directeur van  de biologische organisatie Odin-Estafette gewerkt te hebben ben ik in 2014 met pijn in het hart gestopt ivm familie omstandigheden. Sindsdien runnen we (Christy en Ik) met de hulp van de rest van het team de studio. Ik verzorg eigenlijk alles behalve de Yoga. Oa. administratie, boekhouding, website, schoonmaak enz.


Lisa Lotte van Graas

Op weg om de beste versie van mijzelf te worden wil ik met mijn passie voor mensen en yoga along the way anderen inspireren om aan eenzelfde reis te beginnen. Een sterk lichaam en een gedisciplineerde geest maken een krachtige persoonlijkheid. Yoga helpt mij om positief en met een grote glimlach in het leven te staan.

Lees meer


Denise de With

In 2012 vroeg de eigenaresse in mijn lokale yogastudio of ik er wel eens aan gedacht had om yogales te geven. Nou, nee. Op dat moment zat ik nog vol in de paardensport en deed ik yoga vooral om lekker soepel te blijven. Een maand later viel er een docent uit en was mijn eerste yogales een feit. Een vlam ontbrandde…en ik ben boeken gaan lezen, en een Raja yogaopleiding, workshops en cursussen gaan volgen. Langzaam maar zeker kwamen er steeds meer lessen bij en in 2015 ben ik mijn bedrijfje WithDenise begonnen zodat ik helemaal voor de yoga kon gaan. Dit was een droom die uitkwam: mijn passie is mijn werk geworden. Ik geef op verschillende locaties in het midden van Nederland yogalessen, workshops, cursussen en opleidingen. Daarnaast ben ik Sjamanistisch healer, schrijf ik regelmatig artikelen voor diverse yogawebsites, en maak ik yogafilmpjes.

 

In de zomer van 2017 heb ik 800 uur studie in de Raja Yoga afgerond. Gelukkig blijf je in de yoga altijd student (er is zoveel interessants!), dus ik blijf boeken verslinden (ik ben best een beetje een nerd), workshops en cursussen volgen, en binnenkort start ik met een opleiding tot Holistisch Kinderyoga Therapeut. Ik zie yoga als een cadeautje voor jezelf, en dat gun ik iedereen. Mijn levensspreuk is dan ook ‘Sharing the love of yoga’. Ik ben dankbaar dat ik de liefde voor yoga met jou mag delen.


Jorine Janssen


Caro JansenLinda Hartenberg

Linda geeft sinds 2012 les. Ze is rustig en geeft warme lessen. Daarnaast ook voor massages te boeken. En leuke familie yoga activiteiten.

Lees meer...

 


Lisa Knibbeler

In mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam, het daadwerkelijk voelen hoe een yogahouding ‘past’ in je lijf en jouw reactie daarop, zijn dingen die kunnen zorgen voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is er geen goed of fout, het is jouw ervaring. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!  Lees meer...


Marloes Faddegon

Kennis overbrengen en een sportieve leefstijl vormen de rode draad in mijn leven. In de yogales nodig ik je uit op zoek te gaan naar de ontspanning in de inspanning. Om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd je grenzen te respecteren.

Lees meer...


Rosemary Slagmolen

Naar mijn eigen hart luisteren, ontspannen ook tijdens drukte en inspanning en rustige, kalme gedachten. Door deze ervaringen ben ik verliefd geworden op yoga. Vier jaar geleden stond ik voor het eerst op een yogamat en sindsdien zit yoga verweven in mijn leven en heb ik een opleiding in India gevolgd.

Ik vind het fijn om iets dat heel dicht bij me staat op anderen over te brengen. Met mijn lessen hoop ik mensen blij en bewust te maken van zichzelf en daarmee ook al het moois om hen heen. Yoga geeft je ruimte en energie, doe mee en ervaar het zelf!


Sophie Brons

info volgt


Floor Holterman

Ik was vroeger dat meisje dat overal op de kop aan hing, op haar hoofd ging staan en over het voetbalveld liep met de noppen in de lucht en de handen in het gras. Voetbal werd niks, yoga wel.

 

Mijn lessen kenmerken zich door het speels gebruik van asanas in combinatie met de ademhaling en ontspanning. Ik streef ernaar in mijn lessen een flow op te bouwen, waardoor je een uur lang met niets anders bezig hoeft te zijn dan met jezelf daar op die mat. Het kunnen beoefenen van yoga in goede gezondheid zie ik als een luxe, en het is mooi dat je als yogi die luxe kan schenken aan jezelf, ook al is het een uurtje per week.

 

Ik heb het eerste jaar van de docentenopleiding Hatha afgerond bij Saswitha, om een aantal jaren later mijn diploma te behalen bij de Vinyasa Teacher Training van Yoga Moves. En mocht je je afvragen wat ik doe als ik niet op de kop sta: dan ben ik moeder en media-onderzoeker!