veel gestelde vragen


Wat moet ik meenemen naar de les?

Eventueel een handdoek en een flesje water, verder alleen makkelijk zittende kleding (bv. jogging broek of legging). De lessen worden gevolgd op schone blote voeten.


Zit je op een vaste les, of moet je wekelijks inschrijven?

Iedereen zit op een(of meerdere) vaste lessen per week. Als je besluit na je proefles om op les te komen dan kan je dat doorgeven aan de docent of per mail via info@yogamore.nl  Wij schrijven je dan in voor de hele lessenreeks. Als je een keer verhinderd bent kun je je uitschrijven voor een les(tot uiterlijk 1 uur van te voren) en je inschrijven voor een inhaalles(mag op alle andere lessen van dezelfde lesduur)


Hoe gaat het met betalen?

Als je op les komt is dat voor een periode van 4 maanden (startend op de datum van je eerste les na de proefles). Je krijgt per mail een factuur die je binnen 14 dagen dient te betalen. Je periode word steeds met 4 maanden verlengt tenzij je minimaal 2 weken voor het  aflopen van je periode opzegt.

Kan ik me voor elke willekeurige les aanmelden?

Ja dat kan. Kijk op het rooster welke lessen er zijn en welke beschikbaar zijn. Klik op de les voor meer informatie. Wel kan het zo zijn dat de les die je wilt volgen normaal gesproken vol zit en dat er alleen eenmalig een plekje vrij was. Mail naar info@yogamore.nl voor meer informatie


Wat zijn de regels voor het inhalen van gemiste lessen?

Je mag alle lessen inhalen die je hebt gemist mits je je hebt uitgeschreven voor de gemiste lessen. Een les waarvoor je je niet hebt uitgeschreven telt als een gevolgde les. Inhalen van gemiste lessen kan alleen binnen je lopende betaalperiode. Ze kunnen dus niet worden meegenomen naar een volgende periode, of worden gebruikt om de periode te verlengen. Inhalen op langere lessen mag, alleen tellen die als anderhalve les; voor 3 gemiste lessen kun je dus 2 lange lessen inhalen.