BABYMASSAGE (Shantala)

Deze cursus van een les van een uur wordt ongeveer eens in de twee á drie maanden gegeven. Als je mee hebt gedaan met de zwangerschapsyoga wordt je automatisch op de hoogte gebracht van de nieuw geplande cursus en kan je meedoen én elkaar weer terug zien met baby.

Heb je niet meegedaan met de yoga maar wil je wel meedoen met de babymassageles dan kan je je via de mail, info@yogamore.nl, aanmelden. 

Tijdens de cursus  wordt  de shantala babymassage aangeleerd. In de les oefenen we over de kleding van de baby heen, maar de bedoeling is dat je het thuis op een blote baby uitvoert. Om het voor de baby niet te druk en te vermoeiend te maken kies ik ervoor om het aanleren over de kleding heen te doen. Het is best al heel intensief voor de baby om de massage te ondergaan. En in een rustige thuissituatie kan je dan het geleerde steeds verder uitbreiden en oefenen. 

De babymassage krijg je als bestandje nog gemaild zodat je thuis er mee aan de slag kan en nog eens terug kan kijken als je iets vergeten bent.