balance&more

In Balans zijn met jezelf is een stevige basis voor een gezond en tevreden leven.

 

Op verschillende manier kan je werken aan evenwicht en harmonie in jezelf. 

O.a door Yoga te doen. Yoga werkt door de houdingen aan fysieke en energetische balans, maar via de focus en je aandacht voor het NU, ook aan balans in je hart (gevoelens) en in je hoofd (gedachten) en daarmee maakt het een brug naar je ziel en je Bron. 

De Bron is áltijd in Balans en hoe meer je verbonden bent gedurende de dag en je leven, met je Bron hoe meer de harmonie doorwerkt in alle aspecten van je leven. 

 

Je Balans optimaliseren kan ook in een één op één sessie bij Christy.

 


Mail naar info@yogamore.nl om een afspraak te maken.

Afspraken kunnen op ma t/m do tussen 9.30 en 12.30 uur

 

Voor alle verschillende opties geldt hetzelfde tarief:

 

Een sessie van een uur kost 65 euro (incl 21% btw)

 Een sessie van 1,5 uur kost 85 euro (incl 21% btw)

 

Een persoonlijk gemaakte etherische olie-mix obv zoete amandelolie van 10 ml kost 25 euro


Balance-Massage

Je kan kiezen voor een Balance-Massage die vooral gericht is op je energiesysteem (de meridianen) en een goede doorstroming daarvan.

Door gebruik te maken van drukpunten op de meridianen en combinaties hiervan gaat energie beter stromen. Er komt harmonie in het systeem.

Als energie onbelemmerd door je lichaam kan bruisen, kan het overal voeding brengen waar dat nodig is.

Ook worden er balancerende technieken gebruikt zoals bijvoorbeeld het harmonieprotocol en een techniek die je aura weer terug op zijn plaats zet.

Na de massage voel je je heerlijk ontspannen. 

 

Er is ruimte voor een toevoeging bij deze massage, je kan vooraf aan de massage je persoonlijke etherische olie laten samenstellen en deze wordt dan tijdens de massage gebruikt en je krijgt de olie mee naar huis.

Balance-Sessie

Je kan kiezen voor een Balance-Sessie waarin er aan het lichaam wordt gevraagd waar het behoefte aan heeft. Met behulp van een biosensor geeft de ziel, samen met het lichaam, antwoord op deze vraag. Vervolgens worden er verschillende technieken (vanuit o.a.  Touch for Health en Kinesiologie, massage, shiatsu en drukpunten, EFT, holistic pulsing)  toegepast om harmonie en balans te brengen in jouw hele systeem. Hierbij kunnen ook thema's naar boven komen die over jou gaan en waar je iets mee kan doen om je leven nog meer te optimaliseren. Bij fysieke klachten spelen ook vaak (mentale en emotionele) thema's als achtergrond en deze komen boven water. Vanuit verschillende invalshoeken wordt je lichaam dus geholpen weer zo optimaal mogelijk te functioneren. Je laat balast los en je laat nieuwe energie in alle vormen toe omdat daar weer ruimte en opening voor gekomen is. Jij als geheel gaat opgeladen naar huis en mogelijk krijg je nog ondersteunende remedies mee naar huis. 

Balance-Meditatie

Je kan kiezen voor een Balance-Meditatie waarin je verschillende manieren van mediteren krijgt aangereikt zodat je kan ontdekken welke manier het beste bij jou past. Als meditatie een onderdeel van je dag en leven kan worden heb je daar veel aan.

Het brengt je dichterbij het ervaren dat je je bewust kan zijn van je bewustzijn. En dat is goud waard.

Alle kleine momenten gedurende de dag dat je je leven vanuit een ander perspectief beleeft gaan het verschil maken in de keuzes die je in je leven maakt. Alles is er al, het is alleen de kunst dat meer en meer te ervaren. Meditatie is daar een groot hulpmiddel bij.

 

Be Light Be Love Heal Life

 

Met verschillende vormen van meditaties in je rugzak kan je er thuis goed mee aan de slag.