Catherine van Ravenstein

"Yoga helpt mij het leven volledig te ervaren. Om aanwezig te zijn tijdens ups en downs, met verdriet en vreugde, en de rijkdom en liefde die met elke ervaring is verweven. Elke yoga beoefening is een kans om met het leven te verbinden en dichter bij mezelf en anderen te zijn."

 

Ik heb een 500-uurs yogadocentenopleiding gevolgd met de focus op zeven chakras en geef les op diverse plekken in de omgeving en bij mij aan huis in Driebergen. Daar woon ik met mijn partner, drie dochters en drie poezen. Momenteel richt ik me op het moederschap maar ik heb ook ervaring in procesmanagement, als consultant in duurzame ontwikkeling en ik ben actief als vrijwilliger voor een sportvereniging. De vrije tijd die ik heb, breng ik graag door met mijn paard in de bossen. 

 

Yoga is voor mij een onderzoek naar mezelf en de ervaring van het leven. Ik ga tijdens mijn lessen graag samen op onderzoek uit naar de ervaring van het moment en alles wat we daarin tegenkomen. Elke weerstand, emotie, sensatie en gedachte is een ontdekking naar onszelf en brengt meer verbinding.

Ik geef verschillende lessen waaronder Hatha, Chakra, Power en Yin Yoga.