Het Yoga&More-team


Christy Niemeijer

Christy heeft Yoga&More in mei 2011 opgericht en is de eigenaar van deze mooie yogastudio. Christy geeft diverse lessen.

De studio bestaat inmiddels al  12 jaar!

Lees meer...

 


Esther de Groot

 

 Het voelt bijna alsof yoga mij, precies op het juiste moment in mijn leven, heeft gevonden.

Lees meer...

 


Puck Schep

 

 Ik daag je uit soms wat dieper te gaan in een stretcht, of juist alle gedachten te laten varen bij de eindontspanning. Yoga is comfortabel en uitdagend tegelijk

 Lees meer...


Helene Bruins

 Thuiskomen bij jezelf. Vanuit die plek kan je de mooiste en meest authentieke versie van jezelf zijn. En daar help ik je graag bij.

 

Lees meer...


Lotte van Graas

Op weg om de beste versie van mijzelf te worden wil ik met mijn passie voor mensen en yoga along the way anderen inspireren om aan eenzelfde reis te beginnen. 

Lees meer...


Quincy Rudolph

 Yoga, Mindfulness en meditatie zijn al jaren enorm waardevol in mijn leven. Deze leefwijze helpt mij met meer bewustzijn, vol in het moment te zijn. 

Lees meer....


Leonie Janna

We zijn allemaal verbonden met elkaar, laten we elkaar steunen in donkere en lichte tijden.

Ik kijk er naar uit je te mogen ont-moeten in mijn lessen.

Van mijn hart tot jouw hart.

Lees meer...


Sophie Brons

Yoga is voor mij de optimale manier om de verbinding met mijzelf en mijn lijf te maken en mijn voeten stevig op de grond te voelen staan.

In mijn lessen HathaYoga en Yogalates laat ik je dan ook graag ervaren hoe het is om te bewegen vanuit die verbinding met je lijf en je ademhaling.

Lees meer...


roos beelen

De lessen van Roos zijn gericht op het verbinden van lichaam, gedachten en gevoelens.

Flow is daarin het belangrijkste element,  maar ook alignment en lichaamsbewustzijn krijgen de benodigde aandacht.  

 Lees meer...

 


Jorine tieleman

 

Tijdens een reis door India heeft yoga mij gegrepen en niet meer losgelaten. Smoorverliefd op het land, de cultuur en de mensen.

Lees meer...


luna niemeijer

info volgt...


yvette donders

info volgt...


Linda Hartenberg

Linda geeft sinds 2012 les. Ze is rustig en geeft warme lessen. Daarnaast ook voor massages te boeken. En leuke familie yoga activiteiten.

Lees meer...

 


Lisa Knibbeler

In mijn lessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!

Lees meer...


Floor Holterman

Floor is ook als leerling bij ons begonnen. Toen haar yogaopleiding klaar was is ze gestart met lesgeven bij Yoga & More

Lees meer...


Rosemary Slagmolen

Ik vind het fijn om iets wat heel dicht bij me staat over te brengen. Met mijn lessen hoop ik mensen blij en bewust te maken van zichzelf en daarmee ook met al het moois om hen heen.

 

Lees meer...


Megan Milota

Ik geniet steeds van de wijsheid en schoonheid van de asanas, zowel thuis als in de les bij iemand anders. Bij iedere sessie op de mat ontdek ik iets nieuws over mijn lichaam. 

Lees meer...


Sara Borg

Ik kwam al heel jong in aanraking met yoga door mijn moeder die yogadocente is. 

Maar pas sinds een jaar of 15 is yoga écht een belangrijk onderdeel geworden van mijn eigen leven. Het heeft mij enorm veel gebracht op het gebied van kennis, bewustwording en vitaliteit van mijn eigen lichaam en geest

Lees meer...


Marloes Faddegon

Kennis overbrengen en een sportieve leefstijl vormen de rode draad in mijn leven. In de yogales nodig ik je uit op zoek te gaan naar de ontspanning in de inspanning. Om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd je grenzen te respecteren. 

Lees meer...


Arshenie Nasibdar

Yoga is een vast onderdeel geworden van haar leven, naast haar baan als marketeer. Door Yoga voelt zij zich veerkrachtiger, meer in balans en voelt ze een diepere connectie met haarzelf.

In haar les vindt je een combinatie van Hatha yoga en Pilates met een tintje flow.

Lees meer...


Marrit Bangma

 Yoga is voor mij een manier om uit het hoofd en in het lichaam te komen en contact te maken met de diepere lagen van mijn zijn.

Lees meer...


catherine van ravenstein

"Yoga helpt mij het leven volledig te ervaren. Om aanwezig te zijn tijdens ups en downs, met verdriet en vreugde, en de rijkdom en liefde die met elke ervaring is verweven.

Lees meer...


denise van arnhem

.. Toch bleef ook de yoga docentenopleiding mijn aandacht trekken en ben ik in september 2022 daarmee gestart. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik ontzettend enthousiast werd van lesgeven.  

Lees meer...


anne de jong

info volgt...