over yoga & more in Zeist


Christy Niemeijer

eigenaar  en oprichtster van yogastudio Yoga&More in Zeist

Yoga& More is in 2011 vanuit passie en liefde opgericht door Christy Niemeijer.

 Inmiddels is Yoga &More uitgegroeid tot een grote yogastudio met meer dan 65 lessen in de week en een team van 25 inspirerende docenten. Allemaal stuk voor stuk prachtige mensen die liefde en licht verspreiden via yoga.

 

 

Yoga & More biedt veel verschillende vormen van Yoga aan in Zeist. Door al deze verschillende vormen is er voor iedereen wel een geschikte vorm te vinden, passend bij  dat moment of die fase van je leven.

 

 

Alle Yoga lessen worden gegeven in sfeervolle studio's voorzien van echte houten vloeren (eiken en bamboe) in een verzorgde rustige ambiance, zoveel mogelijk voorzien van natuurlijke materialen. Alleen al binnenlopen in één van de Yogastudio's brengt je in een meer ontspannen stemming.

Er staat altijd thee klaar en er ligt een chocolaatje, rozijntje of pepermuntje om te smikkelen.

 

 

Yoga & More gelooft dat Yoga, naast een individuele weg, vooral ook een gezamenlijke weg is, waarbij aspecten als ontmoeting, aandacht en interactie  een grote rol spelen.

Er is ruimte voor een persoonlijk praatje en de docent kent jou!

De lessen worden gegeven door vaste docenten, die ook graag voor elkaar invallen als dat nodig is. Het Yoga&More docenten team is een heel betrokken team.

 

 

Bij Yoga & More in Zeist wordt je gezien als mens en leer je jezelf ook steeds beter echt zien en ervaren, vanuit het hart. Proefles volgen? klik hier.