denise van arnhem

In 2013 ben ik in aanraking gekomen met yoga, doordat mijn dokter dit had aangeraden. Ik had veel last van spanningshoofdpijn en yoga zou gaan helpen om de spanning te verlichten. In het begin was ik nogal sceptisch en het heeft mij ook niet volledig van deze klachten afgeholpen. Maar ik vond het ontzettend fijn om met volledige aandacht bezig te zijn en wat dit mentaal met mij deed.  

 

Daarnaast heb ik in 2018 een mindfulnesstraining gevolgd en daar werd het zaadje gepland dat ik anderen wil helpen om te gaan met stressklachten. In 2019 heb ik een opleiding gedaan tot mindfulnesstrainer en bied ik regelmatig (online) mindfulnessavonden aan. 

 

Toch bleef ook de yoga docentenopleiding mijn aandacht trekken en ben ik in september 2022 daarmee gestart. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik ontzettend enthousiast werd van lesgeven.  

Na 6 jaar lessen te hebben gevolgd bij Yoga & More mag ik nu plaats nemen op de ‘docentenmat’ om mooie lessen te gaan verzorgen. Mijn opleiding is gericht op de Vinyasa yogastijl (poweryoga), maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar lessen die wat zachter zijn en waar ook ruimte is om op te merken wat er in jou gebeurt. Ik hoop je snel een keer te zien!