linda hartenberg

Ik ben Linda Hartenberg. Naast moeder van dochter Elja en vrouw van Pascal, ben ik radiodiagnostisch laborante, waarvan ik de theorie ook doceer op een post-HBO opleiding.

Na 10 jaar zelf pilateslessen in de sportschool te hebben gevolgd en daar een beetje op uitgekeken te zijn, kwam ik terecht bij Christy's warme studio "Yoga & More", waar ik met pilatesyoga begon. Christy's manier van lesgeven sprak mij aan. Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht, afwisselende lessen en dit vooral......met beide benen op de grond.

Tijdens een gesprek met Christy kwam ter sprake dat ze best een docent kon gebruiken. Een zaadje werd geplant.....en nu werk ik met veel plezier sinds 2013 bij Yoga & More.

Op dit moment geef ik  poweryoga- ,pilatesyoga-, yinyoga-, Sivanadayoga- en familieyoga lessen.

Het leuke van yoga- en pilateslessen geven, vind ik de mogelijkheid om ieder mens op zijn/haar niveau te kunnen begeleiden. Ik wil mensen in mijn les meegeven dat het bij yoga en pilates niet om competitie gaat. Dat er ook tijd moet zijn voor ontspanning, om ons drukke westerse leven in balans te krijgen.

Inmiddels heb ik een aantal opleidingen afgerond, om alle yogi's die naar de studio komen professioneel te kunnen begeleiden:

-Perfect Pilates (fysio physics)

-Basis Hatha Yoga docentenopleiding (yogapoint)

-Yin yoga opleiding (Jose de Groot)

-kinderyoga opleiding (dolfijnwelness)

Op dit moment ben ik bezig met de tweejarige docentenopleiding bij Yoga Vidya in Rotterdam (500h). Een fijne verdieping voor het lesgeven, maar zeker ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat mij inmiddels steeds meer duidelijk wordt, is de kracht van de ontspanning. Daarom geeft ik ook massages aan volwassenen en leer ik ouders hun kinderen te masseren.