helene bruins

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik in 2014 het roer omgegooid.  

Mijn wekelijkse yogalessen (destijds in Shanghai, waar ik woonde en werkte als expat) hadden iets in mij losgemaakt. Daar kwam ik thuis bij mezelf. Daar leerde ik over mezelf. Na de yogalessen voelde ik me altijd lichter, liever, creatiever…… mezelf…. (niet mijn gedachten of ‘to-do lijstjes’).  

 

Met een rugzakje ben ik naar Bali vertrokken en heb daar mijn 200 hrs yoga opleiding gedaan. Niet met het oog om les te gaan geven, maar puur als verdieping voor mezelf. De opleiding was een fantastische ervaring en heeft mijn wereld, vanbinnen en van buiten veranderd. Dat was het begin van een nieuwe carrière. Een carrière om te delen en te verbinden en bij te dragen aan een groter geheel. 

 

Vele trainingen en opleidingen later heb ik in 2017 De Yogaschool Utrecht opgericht. Een boetiek yogastudio in het centrum van Utrecht. Toen ik in 2019 zwanger bleek van een tweeling besloot ik de studio te verkopen om me volledig te kunnen richten op het moederschap.  

Inmiddels werk ik als coach & therapeut en ben ik moeder van 3 kleine jongens. 

 

En yoga? Yoga neem ik mee in iedere fase van mijn leven. Het is onderdeel geworden van wie ik ben en hoe ik naar de wereld kijk.  

 

Mijn lessen zijn een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf. Om los te komen van je dagelijks leven, los te komen van je gedachten en van wat er op dat moment speelt. Door middel van ademhaling, subtiele oefeningen en verstilling creëren we ruimte in het lichaam en in het hoofd, zodat je als totaal wezen in balans van de mat afstapt.  

 

Lees meer op mijn website: www.helenebruins.nl