Lisa lotte van Graas


 

Met veel plezier heb ik in 2013 mijn bachelor in Hotel- en Event Management gehaald. Ik heb in zowel hospitality als in het bedrijfsleven gewerkt voordat ik In oktober 2015 spontaan naar India vertrok en een opleiding tot Hatha Yoga docent volgende. De cliché is waar, deze ervaring veranderde mijn leven. Ik ben mijn hart gevolgd en met liefde maar nog steeds down to earth mentaliteit geef ik nu yoga les. Eerst in Nieuw Zeeland en op Bali, nu in Nederland. Bij Yoga & More vind ik het erg fijn. Daarnaast geef ik les bij het hoofdkantoor van Nike in Hilversum. Zomers ook in de buitenlucht bij Lucky Lake Hostel in Vinkenveen.

 Being a student of life is mijn levensspreuk en in de toekomst wil ik mij verder ontwikkelen op verschillende gebieden van yoga en lifestyle.

Een sterk lichaam en een gedisciplineerde geest maken een krachtige persoonlijkheid. Yoga helpt mij om positief en met een grote glimlach in het leven te staan.

Het in balans brengen of houden van je leven is, voor mijzelf ook, een prachtig doel en ik ga de uitdaging om jou hierin te enthousiasmeren en ondersteunen graag aan. Je bent slechts één les verwijderd van een goede mood, doe mee en ervaar wat yoga met je doet.

 

 

 Namasté.

 Lotte – The Yoga Nomad