christy niemeijer


                                     DANKBAARHEID

Ik ben heel erg dankbaar dat ik mensen blij én bewuster mag maken met de yogalessen die ik geef. Ik ben dankbaar dat door de lessen in de studio, mensen yoga en het effect ervan in hun leven kunnen ontdekken. Hoe meer bewustzijn (en aandacht) er komt voor dankbaarheid in je bestaan, hoe meer je leven een stralend en positieve ervaring wordt.

Dankbaarheid brengt vrede en rust met zich mee. Je ontdekt dat je via dankbaarheid kan schakelen van een negatieve reactie over een situatie naar een accepterende en positieve beleving, en dat is goud waard. Het is een handvat in het proces naar meer en meer leven vanuit je Bron. De plek waar je altijd in vrede en dankbaar bent, zonder dat je dat met je hoofd bedenkt of creëert 

 

Yoga verandert je als mens, het geeft je letterlijk en figuurlijk ruimte in je lichaam en in je leven. Je reacties, keuzes en je levensstijl kunnen door yoga veranderen. Door yoga gaat de energie weer stromen en je bron, Liefde, komt duidelijker op de voorgrond.

Zelf geniet ik ervan om veel verschillende vormen van yoga te doceren omdat elke yogastijl verschillende voordelen en effecten heeft. Meditatie speelt ook een steeds grotere rol in mijn lessen.

Ik ben er trots op dat we in bij Yoga&More zoveel mooie lessen aanbieden vanuit de prachtige kwaliteiten van de docenten. Voor ieder mens is er wel een passende yogastijl, op dat moment in het leven.

 

In de YOGA is nog veel te ontdekken en veel te varieren en daar hou ik van. Om vanuit alle hoeken en stromingen  informatie te combineren en zo voor ieder mens iets passends te kunnen aanbieden. Ik ben bijvoorbeeld in Touch For Health (kinesiologie) gedoken en daarmee zijn weer een heleboel dingen voor mij bij elkaar gekomen. Ik heb recent de opleiding Sensitherapie gevolgd (2020) en ook een vervolgopleiding (2021) hiervan. In mijn lessen probeer ik van alles bij elkaar te brengen zodat het meer is dan alleen een fysieke bezigheid. Yoga is voor mij ZIJN, bij jezelf, bij je Bron en van daaruit kunnen ervaren wat het leven op je pad brengt.

 

De opleidingen, bijscholingen en cursussen die ik tot nu toe gevolgd en afgerond heb zijn:

HBO-opleiding Oefentherapie Cesar in Utrecht-1999 

Cursus Perfect Pilates en bijscholingen-2006

Basisopleiding PowerYoga bij Dasra Centre van Tonnie Goes in Montfoort-2010

KinderYogaopleiding bij Samsara Yoga Opleidingen in Bilthoven-2012

Opleiding tot Zwangerschapsdocent Natuurlijk Zwanger bij MamzAcademy in Hoorn-2012

Teacher Training Aerial Yoga bij Janneke van Amelsvoort in Amsterdam-2013

Opleiding tot Docent Shantala Babymassage bij Holos Academie in Utrecht-2013

Cursus Shiatsu Massage bij Libosan Instituut in Houten-2015

Civas-Opleiding Kinesiologie/Touch for Health- 2015

Modules Touch For Health Kinesiologie 1, 2, 3 en 4 en Module Metaforen bij Loes Turk in Amsterdam-2015 en 2016

Aerial Yoga Teacher Training Specialty Restorative bij Janneke van Amelsfoort in Amsterdam-2016

Opleiding Sensitherapie gevolgd in 2019-2020

Vervolgopleiding(uitbreiding) Sensitherapie 2021

 

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het geven van danslessen aan kinderen (vanaf 3 jaar en ouder) en pilates-, aerobics-en danslessen aan volwassenen bij dansschool Danzation in Zeist ( van 1990 tot en met 2011).

En sinds 2011 ben ik in mijn eigen yogastudio met veel plezier aan het lesgeven in een heleboel soorten Yoga.

 

Namasté (de Bron in mijn, ziet en dankt de Bron in jou)