Yoga Weekend Domburg, thema: "Vertraging"    Volgeboekt!


3 februari t/m 5 februari 2017 in yogacentrum Yogabee in Domburg.

 

Het weekend wordt gehouden in het yogabee-centrum in Domburg (500 meter van het strand). Het eten is 100% biologisch en vegetarisch. In het yogacentrum zijn een verwarmd zwembad, een sauna en een tennisbaan aanwezig.

 

Het wordt een yogaweekend van aanwezig zijn bij jezelf en de stilte de ruimte geven door te vertragen.

Als je jezelf dat moment van vertraging gunt voordat je reageert of iets gaat doen,mzal je dat op een andere manier gaan doen, meer vanuit liefde en licht. Zo maak je ruimte voor een andere versie van jezelf.

Die liefde en stilte is altijd in jou aanwezig maar wordt vaak overschreeuwd door de gedachtenstroom en het ego, deze zijn zo snel

dat het licht en de liefde geen ruimte krijgen. We gaan in de yogalessen en de meditaties op zoek naar dat stille moment. Om zo

meer open te gaan staan voor liefde en licht in je leven en in je belevingen.

De yogalessen zullen vooral zacht en rustig zijn met hier en daar zeker ook ruimte voor meer actieve houdingen en bewegingen om energie te laten stromen en te voelen. Want uiteindelijk zit je het best in je vel als energie goed stroomt.

SlowChiYoga, YinYoga, EasyPowerYoga, Do-In en combinaties hiervan zijn de lessen die je in

het weekend tegen zult komen, naast geleide meditatie-momenten. Hopelijk kun je de vertraging, met daarbij het licht en de liefde, met je meenemen als je zondagmiddag weer naar huis gaat en weer in je normale leven stapt.

Want het innerlijke licht en de liefde hebben we allemaal zo nodig en lijkt soms ver weg te zijn.

 

Prijzen:

350 euro per persoon o.b.v. een tweepersoons kamer met gedeelde badkamer.

375 euro per persoon o.b.v. een tweepersoons kamer met eigen badkamer.

395 euro per persoon o.b.v. een tweepersoons kamer met eigen badkamer met ligbad.

 

(inclusief overnachtingen, alle maaltijden, drankjes, tussendoortjes, yogaprogramma, gebruik zwembad, sauna, tennisbaan, bedlinnen en handdoeken)Maximaal 12 deelnemers. Aankomst vrijdag vanaf 14 uur, vertrek zondag uiterlijk 16 uur.