natuurgeneeskunde

 

Het lichaam is het voertuig van de ziel. De natuurgeneeskunde werkt holistisch, zowel op fysiek, mentaal-emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden, net zoals wij als mens verbonden zijn met de natuur en kosmos om ons heen. Soms ervaren we klachten en belemmert dit onze vrijheid. In een natuurgeneeskundige behandeling reinigen en versterken we het lichaam zo, dat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Hierdoor behandelen we de oorzaak van de klacht, focussen we op gezondheid en niet zozeer op ziekte of symptomen. Het is geen quick-fix, maar je wordt stapje voor stapje écht gezonder, vrijer en komt meer in jouw unieke natuur, in jouw kracht te staan. 

 

Behandelingen bestaan uit: kruidengeneeskunde (fytotherapie), bachbloesems, massage, voeding, lichaamsgerichte therapieën (hydrotherapie, e.d.) en leefstijl (bijvoorbeeld meditatie, yoga, ademhaling of andere creatieve oefeningen). 

 

Klachten:

Je kunt bij mij terecht voor net-ontstane (acute) en chronische klachten. Hieronder staan een aantal klachten, maar voel je vrij om contact op te nemen om te kijken hoe we naar jouw klacht kunnen kijken. 

Spijsvertering (buikpijn, maagzuur, obstipatie, chronische diarree, PDS), gewrichtsklachten (Artritis, Artrose, Jicht), slaapproblemen, depressies, PMS of andere menstruatieklachten, huidklachten, migraine of lichtere hoofdpijnen. Je kunt natuurlijk ook terecht zonder specifieke klachten.

 

Prijzen: 

Anamnese (eerste gesprek, 1,5 – 2 uur): 55 euro

Vervolgconsult (1 uur): 35 euro

* Prijzen zijn met 50% korting, omdat ik 3e-jaars natuurgeneeskunde student ben, na het afronden van de opleiding verdubbelen de kosten en zijn deze aftrekbaar bij de zorgverzekeraar (mits je voor alternatieve behandelingen verzekerd bent). 

 

Locatie:

Yoga&More Slotlaan. Consults en behandelingen worden gegeven in de Sterzaal, vaak overdag als er geen yogalessen plaatsvinden in de Zon- of Maanzaal. 

 

Contact:

Esther de Groot

Je kunt mij bellen, emailen of what’s appen voor een afspraak. 

Telefoonnummer: 0646615109

Emailadres: info@mettamoy

Website: https://mettamoy.nl/